Noosa

Fran Surfers Paradise tog vi oss till Byron Bay dar vi tillbringade fyra dagar. Vi besokte bland annat Australiens 'o'straste(?) punkt och Cheeky Monkeys (ett utestalle dar det endast ar tillatet att dansa pa borden).

Fran Byron akte vi till Brisbane dar vi tillbringade paskhelgen (mot var vilja, kunde inte hitta boende i Noosa). Brisbane ar den overlagset trakigaste staden hittills. Det kandes som en stor, sunkig betongklump. De byggde om overallt och det fanns ingenting att gora, sa det var ett svart kapitel i var bok. Vi ville bara darifran mest hela tiden och gick och la oss runt 9 varenda kvall for att fordriva tiden. Tidigs pa mandag-morgonen hoppade vi pa Greyhound-bussen som tog oss till Noosa, dar vi befinner oss i skrivande stund. Vi bor pa ett mysigt hostel med pool, 7$-jugs med Carlton Draught (~1,1 liter) och nara till stranden.

Idag hyrde vi varsin surfbrada och promenerade ner till stranden och gled lite pa vagorna och vi holl pa i ungefar tre timmar, sa nu ar man lite smaseg och ratt 'o'm i kroppen. Bredvid stranden ligger Noosas nationalpark som vi ska utforska lite senare i veckan, och dar kan man bland annat se sk'o'na koalor och delfiner (har man tur kan man se delfinerna bredvid bradan nar man surfar).

Pa L'o'rdag tar vi oss till Gagagu Bushcamp som ligger mitt ute i ingenstans och dar ska vi ut pa en 3-dagars kanottripp som formodligen blir sjukt kul.

Hej da!

Surfers Paradise

Det har varit lite daligt med uppdateringar pa sistone och det beror pa att vi inte har nagon fungerande dator langre samt att vi har haft en massa annat for oss. Den senaste veckan har vi akt fran Melbourne till Sydney till Coffs Harbour, vidare till Nimbin, Byron Bay och nu till Surfers Paradise dar vi befinner oss nu. Pa Lordag aker vi tillbaks till Byron Bay dar vi ska testa pa att surfa lite mer.

Surfers Paradise ar i alla fall en riktigt harlig stad med sjukt langa strander blandat med skyskrapor, kopcentrum och ett grymt uteliv. Enda nackdelen ar att  vart hostel ligger ratt off samt att de slangde varan mat imorse vilket var lite trakigt for vi var valdigt hungriga, men det ar inte hela varlden nar allt kommer omkring. Surfingen gar det lite trogt med nu i borjan men det kommer, formodligen i Byron Bay som vi kommer aka till pa Lordag.

Vi ska forsoka ladda upp lite skona bilder nar vi far tillfalle!

Ha det bra och allt sant dar! Om ni undrar over hemresa och sadant sa kommer vi landa i Sverige den 25 april tror jag.

Kramar


RSS 2.0