Dan före dan

Imorgon är den julafton och man får nog erkänna att julkänslan inte riktigt infunnit sig här i Sydney, trots att vi har en liten julgran (med en stjärna av godispapper) och lite annat krimskrams som man kan likna vid julpynt. Gårdagen tillbringade vi på stan på jakt efter julklappar, dock inte till er (läs: familj och vänner) utan till de vi bor med. Vi försöker komma bort från den hemska materialismen som genomsyrar vårt samhälle, så vår julklapp till er där hemma blir en önskan att ni får en riktigt vit och fin jul. Vår jul är också rätt vit, men vi har bytt den kalla snön mot den varma, vita sanden på Bondi Beach istället.

Eftersom Joakim så väldigt gärna vill se på ett gammalt barnprogram som han redan sett 19 gånger så ska vi ta oss till Svenska Kyrkan imorgon. Det kan dock bli rätt mysigt eftersom det bjuds på jultallrik och lite julsånger.

För att få slut på allt tjat om operahuset kan jag avslöja att vi besökt det och det kan summeras med ett ord; ÖVERSKATTAT. Bilder kommer kanske senare.

    
 


Håll nu ögonen öppna här på bloggen, för snart kommer det braka loss och det kommer att uppdateras hej vilt.



Kommentarer
Postat av: Staffan Wadström

Hello Swedes !

Förstår att ni njuter av det goda livet, fortsätt med det, andra tider väntar runt hörnet.

Här är verkligen ingen vit jul, med lite kallt är det så viss julkänsla finns ändå.

Ha det rikigt bra, vi väntar med spänning på nästa drag.

2007-12-23 @ 20:28:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0