En dag i parken

image39


I natt vaknade  vi klockan två av någon outgrundlig anledning. Vi satte på en film som vi tyvärr inte såg klart på eftersom ingen orkade höja volymen. Vi somnade om och vaknade väldigt pigga klockan 7 på morgonen, och blickade ut över ett regnigt Sydney. Vi startade upp datorerna och la oss tillrätta. Eftersom Joakim stal Simons dator fick Simon sitta på golvet bredvid Bernards säng och titta på One Tree Hill. Det var ganska kul. Vid 11-tiden gled vi ner till köket och lagade till en brakfrukost som bestod av spaghetti och tomatsås. Simon vann den sista Spiderman-chokladpuddingen genom en tuff Sten-Sax-Påse-kamp. Efter maten gick vi upp till vårt rum igen och satte på I Now Pronounce You Chuck & Larry med sopan Adam Sandler. Efter 45 minuter så slutade filmen fungera och i samma veva slutade det att regna, så Joakim bestämde sig för att gå ut i parken. Efter någon timme vågade sig de övriga i trion ut, och nu hade det blivit riktigt varmt och skönt ute. Solen brände ordentligt och efter att ha kastat lite flipflop-toffla (i brist på boll och frisbee), tittat på några söta hundar och tagit lite kort gick vi och köpte vatten och gick hem och nu sitter vi här och Simon har just vunnit två av tre Betapet-matcher mot Bernard.



Ikväll ska vi gå ut och äta en bit mat och handla frukost och imorgon tänkte vi åka till Bondi Beach och fixa en skön bränna.






Kommentarer
Postat av: Ecke

Hahah, sällan betapet o kluns=) fan bernt, jocke ser ju bittigare ut på korten...riktigt sjhysta bilder fortsätt med det=)) ha de gutt!

2007-12-06 @ 09:54:18
Postat av: Anonym

Jag är avundsjuk.

2007-12-06 @ 11:27:57
Postat av: samuel

va heter hunden? ser skön ut

2007-12-06 @ 12:32:06
Postat av: Jacob

Hej! Kul att se att ni får testa på att leva era liv som vanligt fast på andra sidan jorden! Hoppas ni fixar bra jobb och bostad och att det går bra på betapet i fortsättningen!

2007-12-07 @ 15:39:01
URL: http://humphrey.blogg.se
Postat av: Broder

G´day mates!

Simon har intagit en majestätisk mitten-position ser jag :) Annars ser det riktigt härligt ut, se nu till att kavla upp ärmarna och gör lite nytta, ligg inte där och tugga halmstrån dagarna i ända! Ha det bra, glöm inte rubrikerna och chock-bilderna, och som alltid när man är ute och reser gäller det att vara på sin vakt inför Adam Sandler.

2007-12-07 @ 19:57:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0