Kvällspromenad

I förrgår gick vi ut en sväng på stan för att äta en bit mat. 
Det är imponerande att se enorma skyskrapor blandas med slitna små affärer. Det blir en väldig kontrast.
Någonting som vi observerade när vi gick omkring i shorts och flipflops var att de flesta har på sig långbyxor.





Efter att ha gått omkring i någon timme började magen kurra och vi bestämde oss för att hitta något trevligt ställe att sätta oss på. Drömmarna om saftiga stekar och skummande pints försvann lika snabbt som de dykt upp när vi gick in på ett litet kebabhak. Det gäller att vara ekonomisk när man är backpacker. Simon och Jocke var nyfikna på huruvida man blev magsjuk eller inte av kebaben och beställde in varsin rulle. Bernard var inte riktigt lika modig och valde en hamburgare. Maten var hyfsad, varken mer eller mindre men hålet i magen var tilltäppt.



Efter maten utforskade vi en fet park som vi hade spottat på vägen till matstället. Den var fylld av vackra fontäner, mäktiga statyer och häftiga träd. De hade till och med en lysande julgran där. 





 

När vi tröttnat på parken började vi röra oss hemåt. På hemvägen gick vi förbi Starbucks, och eftersom varken Simon eller Joakim hade varit där någon gång tidigare kändes det som en självklarhet att beställa varsin kaffe.
Tyvärr verkade de som jobbade där inte förstå att det är en omöjlighet att dricka take away-kaffe som är för varmt vilket drar ner betyget lite, men det var ett gott kaffe när det väl svalnat. 



Vi sprang in lite fort till vårt rum och hämtade kamerastativet och knäppte några bilder eftersom det var så fint i parken, 
sen gick vi upp på rummet och somnade tror jag.  








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0