Marknadsbesök och westernrulle

image208

Lördagen började med bubbelpool,regn och rusk men vi bestämde oss ändå för att gå ut på stan. När vi kom ut genom porten sprack det upp och solen kom fram. Det blev en härlig dag och vi var nere i The Rocks som är ett område vid foten av Harbour Bridge. Där var det en mysig marknad där vi gick omkring och tittade. Det fanns bland annat provssmakning av jättestark chili samt massa häftiga små stand med konst, böcker, prydnadssaker och mat. Vi köpte chokladdoppade jordgubbar, chilichoklad och majskolvar. Efter marknadsbesöket satte vi oss på en pub och drack varsin kall öl i solskenet och det var väldigt härligt. På vägen tillbaks köpte vi lite cider och sådant och på kvällen gick vi ut på Side Bar och Scruffy Murphys. Kvällen avslutades traditionsenligt på Five Star Kebab som förmodligen är det bästa kebabhaket i Sydney.

På Söndagen bestämde vi oss för att gå på bio. Sagt och gjort, vi traskade iväg till biografen och köpte biljetter till filmen 3:10 to Yuma, en westernfilm med bland annat Russel Crowe och Christian Bale. Det var en sjukt skön salong med mjuka fåtöljer och nästan inget folk i och filmen var väldigt bra den med. På vägen hem köpte vi glass på McDonalds som endast kostar 30 cent (ca 2 SEK) och som är himmelskt god. En härlig avsluting på en rätt tråkig vecka.




1.
Fiskmås

2. Filminspelning eller något liknande
3. Harbour Bridge
4. Diskussion
5. Glasblåsare
6. Bernard stänker vatten
7. Klocka i Queen Victoria Building






1. Gigantisk lyxkryssare
2.
En svalkande öl
3.
Simon läppjar på sin Carlton Draught
4.
God majskolv med peppar, salt och smör
5.
Bernard tuggar på en sticka

Kommentarer
Postat av: Fiddinho

braaaa! äntligen en bra och tydlig bild på operahuset! inte dåligt jobbat! :D tog bara typ två månader! :P bra jobbat ändå!! fortsätt att glida omkring nu sista veckan innan det bär av mot nya områden! heeeej

2008-02-03 @ 18:21:01
Postat av: Quo wadis

Ni vet väl att dagdriveri är vanebildande.
Skulle nu vilja se lite riktigt svett i era nackar.
Men visst är det skööna bilder.

2008-02-03 @ 21:46:20
Postat av: CS-Palle

Tja, Simpa :D Snygga bilder! Ska bara säga att dina väskor har kommit nu.. Mamma tyckte dem såg ut som damväskor :P Vi hörss!

2008-02-05 @ 15:09:56
Postat av: Quo wadis

Hi boys, läste i tidningen om den "avslappnade" livsstilen Australien - den ni verkar ha upptäckt också. I artikeln fanns en hel del tips, om ni tex hyrt en bil så lät Kata Tjuta fint (även kallad Mount Olga). Där kan ni också få lite undervisning i aboriginsk prickmålning - låter häftigt, eller ? (ja, ja, ni vet väl förstås all detta).

Här i Eksjö är det snart vinterlov - blir kul med bad i Hunsnäsen bl a.

Må så bra!

2008-02-06 @ 15:25:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0