St Kilda

För tillfället befinner vi oss i St Kilda, en liten del i utkanten av Melbourne. Det är ett riktigt trevligt område som ligger precis vid havet och som innehåller många fina caféer och restauranger. VI bor Oslo Hostel för tillfället, ett halvsunkigt hostel men som är billigt och det är gratis pannkakor på mornarna. Om ett par dagar ska vi bege oss upp mot östkusten och söka lyckan där. Vi har ett paket som ger oss fria resor och en massa aktiviteter, bland annat en seglingstripp och snorkling. Det är ett öppet paket så vi kan åka lite som vi vill, och vi har tänkt att ta en avstickare mot Bundaberg och plocka lite frukt för att finansiera hela skiten.

I skrivande stund sitter vi på restaurangen Vineyard, en rätt dyr och relativt känd restaurang med gratis WLAN och god öl. Vädret är inte riktigt på topp om man säger så. Just nu skiner solen men det blåser kallt och på mornarna är det iskallt men tack vare de filtar som vi har i sängen klarar vi oss från allvarliga skador.

Hoppas det är bra där hemma och skriv gärna en uppmuntrande rad bland kommentarena så vi vet att ni inte glömt bort oss.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Godmorgon :)
Ha en fin dag.

2008-02-29 @ 08:20:45
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: erik

inte har vi glömt bort er...snarare kul o höra att ni lever=) hoppas ni får en skön trip längs kustremsan, akta braxen i vattnet bara, hälsa de andra! kramar/erik....

...ska försöka spela hem guldet i hockeybockey turneringen i kväll, ska bara vinna semin först! vi ses...

2008-02-29 @ 15:50:54
Postat av: Markus knutsson

Kan säga att det är kallt o jävligt i sverige om det får er att må lite bättre!! Hoppas att ni tar hand om bellan. Annars ;)
Jossan o jag har köpt ny bil:) Som du får komma o köra sen. Ta hand om er o ha så kul som möjligt

2008-03-01 @ 20:50:22
Postat av: Quo wadis

Hej grabbar !

Så ni har överlevt det hårda arbetet på tomatfälten! Det kalla klimatet låter ju bistert, men här är det ömsom regn, storm och snöglopp.
Ett sätt att hålla värmen brukar vara lite fysiska aktiviteter, och då tänker jag inte främst på ölhävning.
Nåvä, för att höja temperaturen får ni här en alldeles äkta Norgehistoria:
En norrman får åka med en svensk i dennes Mercedes. "Vad är det där du har där framme ?" undrar norrmannen och pekar på mercedesmärket på motorhuven. Svensken tänker att han ska driva lite med norrmannen och säger: "Det är siktet så att jag lättare träffar fotgängarna på övergångsstälet". Norrmannen blir tyst, och strax efteråt passerar de ett övergångsställe. Alla fotgängarna hinner undan, men ändå hörs en smäll. "Du missade, säger norrmannen, men jag fick en med bakdörren !"

Ha det fortsatt bra och var rädd om er !

Ps.
Simon - SMSa kontaktinfo till +46 734 148 814 !

2008-03-02 @ 22:24:02
Postat av: quo wadis

Hej,

vore skönt att få en liten lägesrapport från er.

Hälsningar
Staffan

2008-03-07 @ 12:36:56
Postat av: Phil

Tjena grappar. Tror det är bra med lite kyla på mornarna, så ni återigen vänjer er vid det svenska klimatet. Här är det långkallingar och snö upp till knäna som gäller! Ha det fint

2008-03-08 @ 21:48:47
Postat av: Cici

Heeeej.. Jocke vart håller du hus?
Kom in på msn för sjuttan!

Ha det kanon, puss

2008-03-12 @ 17:48:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0