Australia Day

I Lördags var det Australiens nationaldag vilket innebar väldigt mycket folk, lite konserter och fyrverkeri. Vi gick ut på stan runt ett-tiden och gick omkring lite och sen gick vi ner till hamnen och solade och åt lite mat innan vi plankade båten till Operahuset. Vi såg eldslukare, svärdslukare, motorsågsjonglörer, flygande papegojor och en skön dinosaureödla. På kvällen gick vi till Cargo Bar som var en fin klubb nere vid vattnet. Idag har vi varit på Marouba Beach som låg rätt långt bort men det var väldigt fint och vågorna var sjukt stora. Vi har även sett finalen i Australian Open som var grym. Nu har vi ungefär två veckor kvar i Sydney innan vi åker ut i bushen och plockar frukt. Det komme bli slitigt men förhoppningsvis väldigt lärorikt.













Kommentarer
Postat av: Guran

Plocka frukt i bushen, gäller tolkningsföreträde där eller? Och vem spelar med gult kort? är den här bloggen en enda stor potemkinkuliss?

Nåja, sköna bilder, lycka till i bushen!

2008-01-27 @ 20:45:45
Postat av: Staffan W

Hej Boys,
kul att se att ni mår bra och orkar med alla upplevelser...
Ps. Glöm inte ta med ormserum ut till bushen.
Vi följer med spänning nästa kapitel.

2008-01-28 @ 20:29:05
Postat av: Philip

Tror också att det kommer bli "lärorikt" att plocka frukt i bushen! ;) Biffén ser lite småbekymrad ut på sista kortet, slut på proteinpulver?

ha de nice

2008-01-31 @ 15:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0